Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τρία χρόνια με το blog ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Τρία χρόνια ζωής συμπλήρωσε το blog Τρίκαλα Ημαθίας. Ένα BLOG που όπως έχει γίνει ξεκάθαρο, έχει κερδίσει τις καρδιές των Τρικαλινών και όχι μόνο.
Αν δεν είναι το μοναδικό, είναι ένα από τα λίγα που ασχολείται αποκλειστικά με τον τόπο του, ενώνοντας έτσι και αδιαφορώντας για τις μεγαλοσχήμονες αποκλειστικότητες, αναλύσεις ή ότι άλλο θέλουν να «πουλήσουν» κάποιοι σε διάφορες περιόδους...
.
Πολλά είναι αυτά που μας έχουν εντυπωσιάσει. Πιο πολύ από όλα η ονομαστική αναφορά σε δράσεις και εκδηλώσεις, όπως η αιμοδοσία.
Ζηλεύουμε λίγο την υπομονή και επιμονή του blog για την παρουσίαση καθαρά Τρικαλινών νέων και ευχόμαστε στον Νίκο Σαλτουρίδη και τα trikala-imathias κάθε επιτυχία.
Σαν ένα μικρό αφιέρωμα έχουμε την πρώτη του ανάρτηση που φυσικά αφορά  Τρικαλινή δραστηριότητα που έγινε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 και αφορά τις εκλογές του συλλόγου αιμοδοτών
Ας δούμε την πρώτη του ανάρτηση … και υποσχόμαστε πως θα «κλέβουμε» κάπου-κάπου κάποια ανάρτησή του, από τις τόσες που παρά τον τοπικό χαρακτήρα τους έχουν πολύ ευρύτερο ενδιαφέρον.
Να είσαι καλά Νίκο Σαλτουρίδη και πάντα επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ