Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας: Πόθοι ευσεβείς τα σενάρια αποχής μου από τις εκλογές

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, μας είπε ο Φώτης Δημητριάδης, αναφερόμενος σε σενάρια που κυκλοφορούν και που θέλουν να αντικαθίσταται από τον κ. Βενιόπουλο.
Το σενάριο αυτό που δημοσιεύθηκε σε blog της Αλεξάνδρειας, κίνησε την περιέργειά μας, αφού ξέραμε πως ο Φώτης Δημητριάδης εργάζεται εντατικά για τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο και πως αισιοδοξεί βάσιμα για μια ακόμη θητεία....

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, πρώτα με τον συνεργάτη του αντιδήμαρχο κ. Κιοσέογλου και μετά με τον ίδιο τον κ. Δημητριάδη που ήταν κατηγορηματικός:
«Πόθοι ευσεβείς κάποιων που δεν ξέρουν πως να μας πολεμήσουν και φαντάζονται τα πιο απίθανα πράγματα.Τα σενάρια αυτά, μας είπε, είναι ύποπτα και προσπαθούν να περάσουν υποσυνείδητα στον Αλεξανδρινό λαό πως εκκρεμούν επιλήψιμα θέματα για να τον προσιδεάσουν αρνητικά.  Ο συνδυασμός είναι κατά 90% έτοιμος και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν παράταξη είναι πως η προσέλευση είναι τόσο μεγάλη που δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιους θα αποκλείσουμε. Και αύριο να γίνουν οι εκλογές εμείς είμαστε έτοιμοι.
Η προσέλευση στελεχών από την παράταξη του κ. Γκιόνογλου είναι εντυπωσιακή. Ενδεικτικά, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Νησίου, Βρυσακίου, Καμποχωρίου, Νεοχωρίου, δημοτικός σύμβουλος του κ. Γκιόνογλου, που το όνομά του ακούστηκε πως θα είναι απέναντί μας (μας είπε το όνομα, αλλά το αφήνουμε για αργότερα) είναι μαζί μας»
«Προχωρούμε με πίστη στην νίκη και το έργο μας είναι απόδειξη του τι μπορούμε να πετύχουμε. Οι εργατικές κατοικίες στο Πλατύ, η αποχέτευση σε Πλατύ και Μελίκη, το σκέπαστρο στο κολυμβητήριο είναι ελάχιστα από αυτά που κάναμε και θα συνεχίσουμε….»                              
Όταν ρωτήθηκε για τον κ. Γκαβαρδίνα, μας είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με την παράταξή του και πως υπάρχει κόκκινη γραμμή για αυτόν.

3 σχόλια:

  1. Ειδικά εμείς στο Πλατύ τώρα ησυχασαμε. Είναι τόσα πολλά τα έργα που έκανε στο χωριό του ο Δήμαρχος που παρακαλάμε τον Θεό να τον έχει καλά για να μας κυβερνά για πολλά χρόνια. Όσο για σένα παραπλανιτικε τόσο πολύ γλυφτη δεν σε περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε να διαβάζεις ρε... Και να ακούς λιγότερο Ράδιο-Αλεξάνδρεια που ακόμα για για την οικονομική κρίση φταίει ο Δημητριάδης!
    Αλήθεια, δεν σας έκανε τις εργατικές; Δεν σας κάνει την αποχέτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον εσύ δεν ξες να διαβάζεις. Εμείς οι πλατιωτες παρακαλάμε τον καλό θεουλη να κόβει χρόνια από τούς Αλεξανδρινούς και να τα δίνει στον καλό μας Δήμαρχο για να κάνει έργα στο χωριό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ