Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η Όλγα Μοσχοπούλου με την παράταξη του Φ. Δημητριάδη

Η Όλγα Μοσχοπούλου κατάγεται από την Πρασινάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας, είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Σπούδασε Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας, στην πορεία απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA στο ICBS  και πρόσφατα ολοκλήρωσε το Bachelor του κλάδου των επιχειρήσεων στο ICBS.
Η πλούσια επαγγελματική της εμπειρία αρχίζει από την Γενική Κλινική (EUROMEDICA) όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια ως υπεύθυνη στην Γραμματεία του Ακτινοδιαγνωστικού και Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου....

Στην συνέχεια διορίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου στα 13 χρόνια που εργάστηκε εκεί διετέλεσε διοικητικός υπάλληλος στην Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων και Τ.Ε.Π., στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών και Νοσηλείων και στην Γραμματεία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου. Τα τελευταία 4 χρόνια διετέλεσε Προϊσταμένη του  Τμήματος Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων. Η παράλληλη ενασχόλησή της με τα κοινά του Δήμου μας και η επιθυμία της να βρίσκεται κοντά στις ανάγκες και στις απαιτήσεις  του Δήμου την οδήγησαν στην αίτηση για απόσπαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου και εργάζεται εκεί από τον Ιούλιο του 2013 έως και σήμερα.

Η ενεργητικότητα και η δραστηριότητά της καθώς επίσης και η αγάπη της για τον τόπο της την παρακινούν να ασχοληθεί με την πολιτική στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ήδη από το 2010 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας. Οι γνώσεις της και οι ικανότητές της για διοίκηση αποδεικνύονται από το 2012 έως και σήμερα όπου είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας.  Η έντονη επιθυμία της όμως να προσφέρει στην κοινωνία και παράλληλα να δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία στους πολίτες του Δήμου μας την δυνατότητα να συμμετέχουν και αυτοί όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, την εμψυχώνουν στην λήψη της πρωτοβουλίας της ίδρυσης και της επίβλεψης της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Αλεξάνδρειας η οποία δρα ενεργά από το 2011 όπου και ιδρύθηκε. Επιπλέον το ισχυρό της αίσθημα για κοινωνική προσφορά την οδηγεί να γίνει Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας όπως επίσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η συνεχής εξέλιξη στην επαγγελματική της και πολιτική της σταδιοδρομία συνοδεύεται με την παρακολούθηση αρκετών σεμιναρίων που συμβάλουν στην συνεχή επιμόρφωσή της.  «Καινοτομία στην ΜΜ εμπορική επιχείρηση»,  « Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου», «Χρήση μεθόδων Marketing για την βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής των Νοσοκομείων», «Συναισθηματική Νοημοσύνη & Μάνατζμεντ» είναι μερικά από τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει. Επίσης υπήρξε ομιλήτρια στο Συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «Τηλεϊατρική στον Δήμο Αλεξάνδρειας».

Επιπλέον, υπήρξε αθλήτρια του μπάσκετ επί 15 έτη και αγωνίστηκε ακόμη και στην εθνική κατηγορία. Επίσης μιλάει πολύ καλά αγγλικά και γνωρίζει τον χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Όλγα Μοσχοπούλου έχει αποδείξει έμπρακτα τις ικανότητές της και τις κοινωνικές της ευαισθησίες που την θέλουν να είναι κοντά στον άνθρωπο, στην γυναίκα και στο παιδί, με τον συνδυασμό της εργασίας της  στον τομέα της Υγείας και της ενασχόλησής της με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Δήμου μας. Η αστείρευτη επιθυμία της για προσφορά στον Δήμο μας και το αίσθημα αλληλεγγύης που την διακατέχει της  επιβάλουν ως μονόδρομο το να στέκεται πάντα βοηθός στο πλευρό των πολιτών.

 Για τους παραπάνω λόγους συμμετέχει ως υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος  με τον συνδυασμό  “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο “ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Φώτη Δημητριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ