Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Βόλος: «Φαντάροι» έψαχναν... καλό σεξ στο δημοτικό συμβούλιο! (δύο βίντεο)



Το μπάχαλο του Δημοτικού Συμβουλίου του Βόλου που είχε γίνει στις αρχές του Φεβρουαρίου, με δημοτική σύμβουλο να λέει πως κάνει καλό σεξ, απαντώντας σε προσβλητικά σχόλια του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου  ε’ιχε και συνέχεια!!!
Την ώρα που ο δήμαρχος Βόλου μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.
«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπε χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο και άφησε μια κάρτα με ένα τηλέφωνο στο έδρανο που καθόταν ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια επικράτησε πανικός. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.
Δειτε τι έγινε πριν τρεις μέρες στον Βόλο...


Δείτε και τι είχε λεχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, κάτι που ήταν η αιτία για την γελοία-αστεία πρόκληση, μια είδηση που την είχαμε παρουσιάσει με τίτλο Τσίρκο το δημοτικό συμβούλιο του Βόλου...


Τελικά οι δράστες ήταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, έγινε ταυτοποίησή τους και όπως έγινε γνωστό, προχωρά η διαδικασία για την παραπομπή τους στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ