Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ιστοσελίδες ...για να κλείσετε στις καλύτερες τιμές το φετινό καλοκαίρι !

Η κοπέλα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προσφορές
Θα πρέπει να πάρετε την δική σας

Έχουμε βαρεθεί να το ακούμε ...το πόσο φθηνά κάνουν διακοπές στην Ελλάδα οι ξένοι τουρίστες. Στις ειδήσεις, στις παρέες, ακόμα και στην παραλία.
Αφήστε δε όταν έχουμε ήδη φτάσει στο αγαπημένο νησί μας. Γνωρίζουμε μία ξένη παρέα, τα λέμε και μετά κάνουμε το μεγάλο λάθος. Ρωτάμε πόσο πληρώνουν το δωμάτιο. Όταν ακούμε το 20άρικο, ενώ εμείς δίνουμε 60, 80, μέχρι και 150, μας πιάνει ίλιγγος.
Αντί λοιπόν, κάθε χρονιά να την πατάτε έτσι, πάρτε μολύβι και χαρτί ...λάθος. Ανοίξτε τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σας και αρχίστε!
Για να εξηγήσουμε όμως ορισμένα πράγματα από την αρχή. Υπάρχουν ιστοσελίδες που εξασφαλίζουν εγγυημένα οικονομικές τιμές για τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο και όντως είναι ένας πολύ καλός οδηγός.
Ωστόσο, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν άλλες εταιρίες που λειτουργούν σε χώρες με διαφορετικό νόμισμα και κλείνουν τις προσφορές τους π.χ σε αμερικανικό ή καναδικό δολάριο, το οποίο συναλλαγματικά μας συμφέρει περισσότερο.
Αυτές, τις λίγο πιο διαφορετικές ιστοσελίδες, ψάξαμε να ανακαλύψουμε για εσάς ώστε να σας προσφέρουμε τιμές που πραγματικά απευθύνονται σε ξένους, τις οποίες όμως μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε και εσείς μέσω της προπληρωμένης ή πιστωτικής σας κάρτας ή ακόμα και μέσω paypal αν προτιμάτε!
www.cheaptickets.com Ρόδος από 38€ την ημέρα
Αυτό το αμερικανικό site μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει καθόλου από το να κλείσετε μία εβδομάδα στη Ρόδο τον Ιούλιο, σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, μόλις 700 μέτρα από την πόλη της Ρόδου. Με μόλις 266 ευρώ για δύο άτομα και επτά νύχτες ή διαφορετικά με ένα δωμάτιο στα 38 ευρώ την ημέρα μπορείτε να χαρείτε την Ρόδο σαν ένας "πραγματικός" ξένος.
www.Selloffvacations.com Πάρος & Σαντορίνη από 23.8€ την ημέρα
Κλείστε διακοπές στην Πάρο ...μέσω Καναδά και μείνετε στην Πάρο, μεταξύ Νάουσας και Κολυμπηθρών τον Ιούλιο για έξι νύχτες με μόλις 143 ευρώ συνολική τιμή και για ένα ζευγάρι ή διαφορετικά 23.8 ευρώ την ημέρα!
Αν πάλι είστε σερφάς και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεκουράζεστε και να ξυπνάτε δίπλα στο κύμα στη Σάντα Μαρία, υπάρχει και για αυτό πρόταση με μόλις 242 ευρώ το ζευγάρι για μία ολόκληρη εβδομάδα!
Θέλετε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Οία της Σαντορίνης αλλά δεν έχετε 700 ευρώ για κάθε βραδιά; Στο ίδιο site για μία εβδομάδα τον Ιούλιο, βρήκαμε ένα τέτοιο ξενοδοχείο με πρωινό με μόνο 188 ευρώ τη βραδιά ενώ φυσικά για το ίδιο πανάκριβο νησί υπάρχουν και άλλες, πιο οικονομικές προτάσεις από 149 ευρώ την εβδομάδα για ένα δίκλινο!
www.TripAdvisor.com Κέρκυρα από 20€ την ημέρα
Ξεκινάμε με το γνωστό αλλά πάντα καλό, tripadvisor. Στη διεύθυνση www.tripadvisor.com βρήκαμε δωμάτια για δύο άτομα σε ξενοδοχεία τριών αστέρων και άνω, με πισίνα, στην  Κέρκυρα, με τιμές από 20 ευρώ την ημέρα ή 120 ευρώ την εβδομάδα για το μήνα Ιούνιο και με 30 ευρώ την ημέρα ή 200 ευρώ την εβδομάδα για τον Ιούλιο.
Αντίστοιχα μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε ...τιμές για ξένους, σε όποια περιοχή επιθυμείτε.
H συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι παγκοσμίως γνωστή και όχι άδικα. Εστω και αν για την Ελλάδα λειτουργεί σε ευρώ και άρα δεν σας προσφέρει κάποιο συναλλαγματικό αβαντάζ, μπορείτε πάντα να την χρησιμοποιείτε γιατί πολλές φορές έχει προσφορές τις τελευταίας στιγμής που είναι πραγματικά ασυναγώνιστες.

thetoc.gr
Εμείς το είδαμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ του Χ. Αλευρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ