Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Υποτίθεται πως «Πολίτες», καλούν μέσω Face book σε συλλαλητήρια για τη διαπραγμάτευση




Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε η κυβέρνηση καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει με κεντρικό σύνθημα «παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας, γκρεμίζουμε τη λιτότητα», κρυβόμενη πίσω από δήθεν πολίτες στου οποίους υποτίθεται πως ανήκει η πρωτοβουλία.
Κατ' αρχάς κανείς δεν πιστεύει το «πολίτες», και όλοι βλέπουν καθαρά την κυβέρνηση πίσω από την κίνηση αυτή. Ήδη στελέχη της όπως ο κ. Στρατούλης με αναρτήσεις τους στο face book καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις την Τετάρτη στην πλατεία Συντάγματος στις 19:30, ενώ στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο στις 20:00.
Την πλήρη ανικανότητά της να διαπραγματευθεί σωστά και αποτελεσματικά καθώς «πέτυχε» να προτείνουν οι δανειστές μισθούς και συντάξει των 300 ευρώ θέλει να την καλύψει με καθοδηγούμενες συγκεντρώσεις. Αν φυσικά αληθεύει το σενάριο των 300 ευρώ, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα πολλά ψέματα λέει και λίγες αλήθειες (ΕΔΩ. Αν λοιπόν απέτυχαν να κάνουν τους Ευρωπαίους να χορεύουν στον ρυθμό τους όπως με αστείο τρόπο διαβεβαίωναν, αν δεν μπορούν να διεξάγουν μια σοβαρή διαπραγμάτευση με σοβαρά αποτελέσματα, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Αν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί, να σταματήσει την κοροϊδία να αναλάβει τις ευθύνες τις πλήρους ανικανότητάς του και να πάει στο καλό. Η εντολή που πήρε ήταν συγκεκριμένη αλλά αυτός ο άκρως ανίσχυρος και αδύναμος πρωθυπουργός απέτυχε πλήρως. Δεν μπορεί έναν άβουλο και καθοδηγούμενο από τις συνιστώσες της καταστροφής να μας τον παρουσιάζουν σαν τον σωτήρα της Ελλάδος. Έλεος….

Αν δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε και να πετύχετε τα αποτελέσματα που πρέπει στα σπίτια σας. Μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα μπορέσει να μας βγάλει από τα αδιέξοδα που μας οδήγησε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου που πέντε μήνες τώρα μας κοροϊδεύει πως είναι κοντά σε συμφωνία, πως η συμφωνία καθαρογράφεται και χίλιες μύριες ανοησίες, γυρίζοντας μας σχεδόν στο 2010....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ