Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σ Θεοδωράκης: Υπάρχει κάτι βρώμικο σ’ αυτήν την παρέα… (βιντεο)










Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, δήλωσε ότι «ο Παππάς υπερασπιζόταν τον Καλογρίτσα» και ζήτησε να ελεγχθούν διεξοδικά όλα τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο υπενθύμισε τις δηλώσεις του τελευταίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας-ριάλιτι, ότι «ήρθα εδώ γιατί κάποιοι μου είπαν να μπω μήπως πάρει περισσότερα λεφτά η κυβέρνηση».
Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει πολιτική λύση στο μείζον θέμα των της παροχής τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας πως «μπορούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό ΕΣΡ και να πληρώσουν τις άδειες τα 8 κανάλια». 
"Ήταν σαφές πως το θέμα δεν ήταν ο κ. Καλογρίτσας, αλλά το ΣΥΡΙΖΑ TV. Βρέθηκε ένας εργολάβος με πολλά χρέη, με πολλές υποχρεώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και είπε θα βγω μπροστά και θα πάρουμε μία άδεια, για να αποκτήσουμε ένα κανάλι της παρέας του κ. Τσίπρα και του κ. Παππά. Ο κ. Καλογρίτσας έχει καταλάβει τι του στήσανε. Έχει ευθύνες για όσα γίνονται. Ο κ. Καλογρίτσας θα πρέπει να βγει και να πει ποιοι τον έπεισαν πως είναι περίπατος να πάρει μία άδεια. Ο κ. Καλογρίτσας χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Παππά, από την παρέα του Μαξίμου, για να γίνει το ΣΥΡΙΖΑ TV. Ο κ. Παππάς έπεισε τον κ. Τσίπρα πως πρέπει να γυρίσουμε στο 1980. Τώρα έχουμε μία συνεχή προσπάθεια από κάποιον να αποκτήσει ένα τηλεοπτικό μέσο. Έρχονταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα και με ρωτούσαν πού πάμε. Κάποια στιγμή σκέφτηκαν πως πρέπει να εκβιάζουμε τα κανάλια. Να εξαρτώνται από τον κ. Παππά. Έκαναν τέσσερα τα κανάλια. Αυτοί οι τέσσερις αποκτούν σχέσεις εξάρτησης με την κυβέρνηση, που τους εκβιάζει πως θα δώσει και άλλες άδειες και όλα αυτά δημιουργούν αυτό το τοπίο", τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του "Άλφα".
Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε πως η κυβέρνηση πρέπει να δώσει πολιτική λύση. "Να συναινέσουμε όλοι σε ένα κοινό ΕΣΡ. Να πάρουμε πίσω την απόφαση της Βουλής και να βγάλει η κυβέρνηση μία διαδικασία που θα αποδώσει παραπάνω λεφτά στο δημόσιο και παραπάνω αξιοπιστία", σημείωσε. "Θα ανεχθεί πότε η Ε.Ε. τα τέσσερα κανάλια; Τα όσα λένε οι ευρωπαίοι εταίροι μας είναι πολύ επικριτικά για τον κ. Τσίπρα. Είναι διαπλοκή του χειρότερου είδους αυτή που γνωρίζουμε. Το βασικό πράγμα που καταστρατηγεί το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τα τέσσερα κανάλια", συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.
Δείτε όλη την συνέτευξη του κ. Θεοδωράκη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ