Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ποδόσφαιρο: Απλά εφαρμογή των ισχυόντων κανονισμών. Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία



Εδώ και πολλά χρόνια παίζεται το θέατρο που παραλόγου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το τελευταίο παράλογο που ακούσαμε από τα χείλη του πολιτικού προϊσταμένου του ποδοσφαίρου του κ. Βασιλειάδη είναι πως για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει:
1ον Να γίνει αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα, στον οποίο πρέπει να προστεθούν επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις για δηλώσεις και συμπεριφορές των παραγόντων.
2ον:  Αλλαγή στην αδειοδότηση των συλλόγων. Όπως είπε, αν ομάδα της Super League συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια την ίδια περίοδο, θα ανακαλείται η άδειά της και θα πέφτει κατηγορία.
3ον: Τρίτον, η αλλαγή στους κανόνες ασφαλείας. Όπως είπε, από την πόρτα του γηπέδου και μέσα η ευθύνη θα πρέπει να ανήκει στις ΠΑΕ και όχι στην αστυνομία, όπως στην Ευρώπη.
Μα πάει καλά ο άνθρωπος. Κάποιος μήπως να του πει ότι οι κανόνες διεξαγωγής δεν αλλάζουν όποτε μας γουστάρει και το κυριότερο, αυτό που απαιτείται τώρα είναι ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και της νομιμότητας.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ.
Όσον αφορά τους νέους κανόνες αυτοί να συμφωνηθούν πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και ΚΑΤΟΠΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΕ και όχι μόνο των μεγαλύτερων. Και σε όποιον από τους λεγόμενους μεγάλους δεν αρέσει υπάρχει και η πόρτα της εξόδου…
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ λοιπόν. Όλα τα άλλα είναι απλά για να έχουμε να λέμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ